Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi

Land: Nederland
Regio: Gelderland
Centrumweg 5 8162PT Epe

Aangeboden door:

Ga naar de website »

Vakantieparken in Gelderland

Organisaties

  • Landal
  • Roompot
  • Vrijuit
  • Vacanceselect
  • Hogenboom

Meer informatie en ligging Bospark De Schaapskooi

Gelegen tussen de gezellige plaatsen Lunteren en Ede is het familievriendelijke Bospark Ede te vinden met een veelzijdig aanbod van faciliteiten, zodat er net als in de omgeving ook op het park vermaak is te vinden. Het verwarmde openlucht zwembad op Bospark Ede staat garant voor veel waterplezier voor jong en oud.

De kinderen kunnen zich bovendien ook vermaken in de leuke speeltuin en kunnen in de zomermaanden actief bezig zijn onder begeleiding van een recreatieteam. Fietsen en wandelen kan volop in de omgeving, zeker met het Nationaal Park De Hoge Veluwe, dat op slechts tien kilometer van het vakantiepark gelegen is.

Op het Bospark Ede is verder een gezellig horecaplein te vinden met onder een leuk bruin café en een snackbar. Bruisende steden zoals Utrecht, Apeldoorn en Arnhem lenen zich uitstekend voor uitstapjes om gezellig te winkelen, of naar een museum of attractiepark te gaan en zijn binnen een half uur met de auto te bereiken.

Accommodaties Bospark Ede

Op het Bospark Ede zijn er verspreid over het vakantiepark vrijstaande bungalows gelegen in de stijl van een Gelderse Hoeve. De vrijstaande bungalows zijn geschikt voor een aantal van maximaal zes personen. Het is een ruime accommodatie met een oppervlakte van ongeveer 135 vierkante meter. Het souterrain beschikt over openslaande deuren naar het gezellige terras. De woonkamer is ruim en er is een open keuken, die van alle gemakken voorzien is met onder meer een combimagnetron. Bij boeking kan er een voorkeur worden opgegeven voor de aanwezigheid van een vaatwasser en van een tweede toilet op de verdieping.

Ga direct naar De Schaapskooi »

Fotogallery